En representació de les escoles associades UNESCO d’Alcoi l’alumnat del CEIP Sant VIcent va registar ahir la moció de suport al nostre projecte desplastificador. El ple serà el dia 25 de març a les 19:00 h.

Com a escoles membres de la Xarxa d’Escoles Associades a l’UNESCO, treballem dins de tres àmbits globals: La ciutadania mundial, l’aprenentatge intercultural i el desenvolupament sostenible. El projecte DESPLASTIFÍCA’T que ens porta a aquest lloc, és un projecte que treballa especialment el desenvolupament sostenible i al qual participen 90 escoles en l’àmbit estatal. Està conformat per centres educatius que treballen cadascú des de la seua realitat per disminuir l’acumulació de deixalles de plàstics al nostre planeta.

Amb el projecte DESPLASTIFÍCA’T hem arribat a la conclusió que hem d’actuar i treballar en comú per a tractar de contrarestar el gran problema del canvi climàtic i la contaminació del nostre planeta. Segons un estudi fet pel IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), encara estem a temps per a aturar aquesta situació , però com més esperem, més ens costarà canvia-la, per això hem de respondre ara.